• * Luxery
  • *Klarna
  • *Nikkelvrij
  • *Italiën Skin Care Products
  • *Gifts

SOORTEN ZON PRODUCTEN

Gepubliceerd op 9 juli 2023 om 03:56

Zorg voor je huid na het Zonnen

AFTER SUN FONTAINAVI

€ 22,50 € 19,15
Zorg voor je huid na het Zonnen

AFTER SUN FONTAINAVI

€ 22,50 € 19,15
  1. Soothing foam
  2. Dry oil

 

De verschillende soorten zonnebrand producten

Er is veel te koop aan zonnebrand producten maar welke is nu  echt goed.

Hoe goed iets is heeft vaak niet met het product te maken maar meer met wat voor huid heb je en wat voor type ben. Zit je graag in de schaduw, onder je parasolletje of lig je liever te bakken in de hete zon op het strand.

BESCHERMINGS FACTOR
Zonnebrand producten vind je in verschillende soorten.  Anti-zonnebrand producten heb je in olie, milk, crème, stick of spray.

- Anti zonnebrand olie - Geschikt voor mensen met een dikke huid, al zon gebrande huid hebben of niet gevoelig zijn om te verbranden. Olie is door de hoeveelheid aan olie "waterproof " maar hebben vaak een lage( spf  ) beschermings factor. 

- Anti zonnebrand milk - Smeert makkelijk  uit. Trekt snel in de huid maar is snel door water al weggespoeld. Je moet je dus vaker insmeren. Beschermt tegen uitdrogen.
- Antizonnebrandcrème - Een crème is dikker van structuur, smeert iets minder makkelijk dan de olie, beschermt je huid wel beter en blijft bij het zwemmen op de huid zitten.

- Antizonnebrandspray's - De spray's zijn er in verschillende soorten voor verschillende doelgroepen. Zo zijn er spray's speciaal voor kinderen en speciaal voor volwassenen.  Ze bestaan in pompspray en in aerosol. De aerosol is handig omdat je daar je eigen rug mee kan inspuiten, deze spray namelijk ook als je het onderste boven houdt. Het is een heerlijke fijne nevel mist die verkoelte als er menthol en ethanol is zit. Ze bevatten meestal plantaardige vetten en oliën. 

- Tropicals - Deze variant werkt meestal niet zo goed om te beschermen, is dus alleen bedoelt voor mensen die al bruin zijn niet meer verbranden. Meestal (dat kan je aan de naam zien) zijn dit tropisch geparfumeerde geuren zoals kokos of vanille geur.

Aftersun - Zoals de naam al verraad is dit een product wat sterk wordt aangeraden te gebruiken na een dagje bakken in de zon. 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.