• 30% korting
  • Gratis inpak service
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • 24/7 whatsapp
  • Webshop Keurmerk
HOME; PERFUMECOLLECTION » GIFT SETS » VERRASSINGS PAKKET

VERRASSINGS PAKKET

CADEAU TIP

VERRASSINGSPAKKET

€ 15,00
CADEAU TIP
CADEAU TIP

VERRASSINGSPAKKET

€ 15,00

Laat je aangenaam verrassen door Parfumerie@Home

Je pakket kan variëren van parfum tot sieraden van lippenstift tot bodybalsem. Leuk voor jezelf maar natuurlijk ook als verrassing voor een ander. Ik blijf variatie in mijn producten houden zoadat er altijd wel iets tussen zit voor jou. Heb je vragen of loop je tegen een probleem in de shop aan? App mij eenvoudig 24/7 , ik geef z.s.m antwoord.

logo parfumerie@home

NIEUWSGIERIG ?....Maar wilt u eerst meer weten voordat u zich laat verrassen?  Blader dan door de  digitale catalogus om de producten te bekijken. U zult zien dat de mogelijkheden bijna oneindig zijn.

FM blijft in beweging en past regelmatig de producten aan en zorgt keer op keer voor vernieuwing. Laat uzelf of een ander verrassen! Het is altijd mogelijk van pakket te veranderen of per maand op te zeggen.  (doorgeven voor de 25e van de maand. )  De zending stopt automatisch als er geen betaling binnen is gekomen voor de 25e van de maand.

BASIS  €15,- 

GEWOON  €25,- 

LUXE  €50,

EXCLUSIEF  € 100,- 

GOLDPACK  €200,- 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maandelijks  opzegbaar voor de 25e

 

excl. verzendkosten á €6,95 v.a. €50-  gratis.

14 dagen bedenktijd , zonder reden Retouren binnen 30 dagen , indien niet gebruikt. Maak wel altijd een melding binnen 14 dagen.

Geld krijgt u retour incl. verzendkosten

Verzorgingsprofuct en make-up kunnen niet teruggenomen worden als de zegel of verpakking geopend is ivm de hygiëne. Heeft u klachten neem dan aub contact op. Ik los graag het probleem voor u op zover dat mogelijk is. 

Is er tijdens het transport iets stuk gegaan dan ontvang ik daar ook graag bericht en een foto van. 

retour kosten zijn voor de klant. (zie retour voorwaarden )