• *Betaal achteraf met Klarna
  • *Beauty & Fragrances
  • *Nikkelvrije Sieraden
  • *Biologische verzorgingsproducten uit Italië
  • Hypoallergeen Make-Up

Parfumerie@Home is een parfumerie winkel voor thuis en online.  U kunt direct online producten bestellen maar u kunt ook vragen om een aan huis winkel bezoek. Ik kom dan met producten bij u thuis die u kunt uit proberen voordat u besteld. BESTELLINGEN ZIJN OP AFSPRAAK AF TE HALEN.

Wij bieden u de mogelijkheid zelf met fikse korting in te kopen en distributeur rechten te verkrijgen voor de producten van Federico Mahora. De registratie is gratis.  

Het bedrijf Federico Mahora, onder leiding van Artur Trawinski, staat in Polen.

  Het concept om betaalbare parfums te maken is bedacht om mensen uit iedere doelgroep te kunnen laten genieten van lekkere parfums.  

Dure parfums zijn duur verpakt, de verpakking en marketing is duurder dan de inhoud, dat is de reden dat FM kiest voor Distributeurs en gerecycled en eenvoudige  parfum flesjes. FM beweegt mee met mode en nieuwe trends, regelmatig worden nieuwe parfums en producten gemaakt. FM heeft ook een Luxery lijn, genaamd UTIQUE, de parfums en verzorgingsproducten binnen het Luxe segment van Federico Mahora.

De parfums blijven goedkoop maar de marketing kan je zo duur maken als je wilt.

Zo zorgt Federico Mahora niet alleen voor goed betaalbare, luxe en hoogwaardige artikelen maar ook voor werk en mogelijkheden.

Om het eenvoudig te houden en een duidelijk kenmerk te creëren heeft FM voor nummers gekozen. Zo zijn de FM parfums altijd herkenbaar. 

De FM Parfums bevatten geen verboden toevoegingen of irriterende stoffen. Ook de andere producten zijn diervriendelijk.

 

Geïnteresseerd geraakt? U kunt u zelf ook inschrijven met het volgende sponsornummer: 15524908.

Bel of app voor meer informatie: 0612495719 Sandra Veuger distributeursnr. 15524908