• * Luxery
  • *Klarna
  • *Nikkelvrij
  • *Italiën Skin Care Products
  • *Gifts

SINTERKLAAS & KERST de gezelligste familie feestjes. Gezellig met de kinderen knutselen, pepernoten bakken en liedjes zingen. Met de volwassenen praten, foto's en filmpje van vroeger bekijken en lachen, gezellig glaasje erbij en nu maar wachten op de ....VERRASSING!!! Zal die goede Sint wel komen?

Kerst is wel de sfeervolste tijd van het jaar. Heerlijke herkenbare kerstgeuren, appeltjes, kaneel en kruidnagel. Glühwein en gezellige muziek. De kerstboom staat weer te pronken met de altijd zelfde versiering voor mensen die van knus, herkenbaar en nostalgie belangrijk vinden,  of de nieuwste kerstversieringen voor de menen die van trendy houden. Het kan niet gek genoeg of het is te vinden in de talloze (online) winkels. Mijn een(vrouw)manswinkeltje zal gestaag groeien, zit het er nu voor u niet bij? Probeer het later nog eens, wellicht staat er tussen de nieuwe producten dan wel iets voor u bij. Ik sta open voor ideeën mist u iets wat u graag terug zou willen zien in mijn winkeltje ? Stuur een (whatsapp) berichtje naar 0612495719.

Countdown advent box from Christmas till New Year. From December 25 until December 31, you can open a bag every day.

VERRAS UW KIND MET DE ADVENT GIFTBOX IN GOUD OF ZILVER . MOOIE SIERADEN NIKKELVRIJ, RVS , VERKLEURT NIET

BEPERKTE OPLAGE VAN IEDER 2 OP = OP

INHOUD:
Bag 1 – 24 December (Christmas Eve)
Bag 2 – 25 December (Christmas Day)
Bag 3 – 26 December (Boxing Day)
Bag 4 – 27 December
Bag 5 – 28 December
Bag 6 – 29 December
Bag 7 – 30 December
Bag 8 – 31 December (New Year’s Eve)

SKU301019

ring , 2x oorbellen, 2x ketting, 2x armband, haar accessoire
sieraden zijn verstelbaar

Dart spel zonder pijltjes maar met klittenband balletjes.

Leuk spel om kinderen actief bezig te houden. Het spel speel je met z'n 2en. Ieder heeft een dartbord vast van plastic met vilten oppervlak, waar je bij elkaar op punten kunt mikken.