VOOR DE DUIDELIJKHEID

Gepubliceerd op 9 februari 2020 om 13:36

VOOR DE DUIDELIJKHEID:

Ik kreeg onlangs de vraag : " als ik lid word , verdien jij er dan aan??"

Deze vraag voelde voor mij als, " we zijn bekenden van elkaar maar je gunt mij dat niet? en.. waar zie je mij voor aan, je kent me toch, zou ik jou iets laten doen wat niet in de haak is?? of te wel de persoon had er een vieze smaak van in de mond, maar nam wel gretig de producten aan, die ik gratis aanbood ter kennismaking, het is tenslotte een bekende dat gun ik een ander!

 

Het is dus zo:   Aan iemand lid maken verdien je GÉÉN geld. Je verdient wel een percentage als je in de zelfde maand ook besteld. Er zit geen minimum bedrag aan vast, bijvoorbeeld dat je per maand voor zoveel euro MOET betellen of verkopen.

Mocht je de ambitie  wel hebben er je business van te maken dan is het wel aan te raden de stappen naar succes te volgen om het snelst en het meeste voordeel te krijgen. In zo'n gevan is samenwerking wel de verstandigste manier, je verdiensten kunnen oplopen en je investering laag blijven.

 

De mogelijheden zijn ruim te noemen. Je kan er inderdaad geld mee verdienen om van te leven, als je die passie hebt is dat geen probleem.

Stel je hebt een schoonheidssalon of andere salon  of winkel, dan is dit een mogelijkheid om extra inkomen te genereren. 

 

De verdiensten zitten em in de marges inkoop - verkoop. Dus niet bij het aanstellen van een nieuw lid.

 

Hou je graag een gezellige babbel dan kan je bij mensen thuis of andere locaties een workshop of kennismaking organiseren. 

 

Maar het is ook mogelijk de producten helemaal voor jezelf te gebruiken en zo kennis te krijgen over producten en je voorkeuren te leren kennen.

Ik doe het graag op deze manier , zelf gebruiken en via een webshop verkopen. 

 

Zo ziet u maar , keus genoeg en geen valse beloftes. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.