• * Luxery
  • *Klarna
  • *Nikkelvrij
  • *Italiën Skin Care Products
  • *Gifts

 SALE

Zoekt u naar een origineel cadeautje? Kijk dan vooral verder. Er staan verschillende parfum of beauty pakketjes klaar. Leuk voor de feestdagen want die gezellige tijd komt er ook weer aan. Gift set of los artikel, er is  keuze genoeg.  Natuurlijk niet alleen voor de feestdagen, je mag jezelf ook wel eens verwennen. Regelmatig verander ik de SALE site vanwege de originele samenstellingen waar maar 1 set van ieder te koop is.

Heeft u een vraag ? stel het makkelijk en snel via whatsapp 06-12495719. Voor mij de beste manier om te communiceren en aan het werk te blijven. 

Heeft u trouwens zelf een pakketje in gedachten waarvan jezelf de inhoud wilt bepalen, vraag dan een offerte aan met de producten die je wenst.  Dat is het best via e-mail:  klantenservice@parfumerie-home.nl dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn. 

 


Kopen met korting is altijd leuk toch? Wat dacht u van de parfums van FM? Heeft u daar al ervaring mee? De parfums variëren van zachte zwoele bloemen, fruitige of Oosterse geuren tot Stoere stevige kruidige en verslavende geuren. Weet u niet voor wat voor geur de nr's staan? Bestel dan eenvoudig een sample van de geur waar u nieuwsgierig bent.