• *Makkelijk contact via Whatsapp
  • *Betaal achteraf met Klarna
  • *Federico Mahora parfums en andere producten
  • *Nikkelvrije Sieraden
  • *Biologische verzorgingsproducten uit Italië

Mond verzorging

Uitverkocht

NATUURLIJKE TAND EN MOND VERZORGING My Magic Mud

€ 7,25
Uitverkocht
Uitverkocht

NATUURLIJKE TAND EN MOND VERZORGING My Magic Mud

€ 7,25

100% NATUURLIJKE ACTIEVE KOOL WHITENING TANDPASTA EN MONDVERZORGING.
My Magic Mud wil de allerbeste natuurlijke mondverzorging maken. Waarbij we niet alleen onze consumenten belangrijk vinden, maar ook al onze leveranciers en ons team.
Onze oprichter en CEO Jessica Arman uit Amerika vond het allereerste product van My Magic Mud uit voor de gevoelige tanden van haar dochter. Sindsdien is My Magic Mud uitgegroeid tot een internationaal bedrijf en hebben we vorig jaar zelfs de Natural Oral Care Award gewonnen voor onze mondverzorgingsproducten! Jessica wist dat je in de natuur de allerbeste ingredienten vindt voor de verzorging van je mond en lichaam. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling garanderen we dat al onze producten ècht werken en gemaakt zijn van de allerbeste natuurlijke ingredienten. Met niet alleen de hoogste standaarden voor natuurlijke gezondheid, maar ook voor de wereld om ons heen. Zo zijn al onze producten Vegan en Cruelty Free en ontvangen al onze leveranciers een eerlijke prijs voor hun ingredienten.
“De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben. Onze taak is om dat samen te brengen tot de allerbeste producten.”
Zo maakt onze Actieve Kool Tandpasta je tanden bewezen witter, binnen 2 weken. 100% natuurlijk en veilig. Daarbij werken biologische kokosolie en Bentonietklei verzorgend en ontgiftend. Voor een super frisse adem en een gezonde mond. Probeer het zelf en raak overtuigd!

note: voor mensen die geen suiker gebruiken, anders:  gebruik extra fluor.

Tijdelijk whitening foam + lipbalsem €49,50

Sale!

Dental teeth withening foam + lip balsem als set goedkoper

€ 58,45 € 49,70
Sale!
Sale!

Dental teeth withening foam + lip balsem als set goedkoper

€ 58,45 € 49,70

code: 503032
3 in 1 witmakend schuim  Geschikt voor het volwassen gebit.

code: 503031
repair lip balsem

herstellende lipbalsem

€ 8,50

herstellende lipbalsem

€ 8,50

HERSTELLENDE LIPPENBALSEM ADVANCED REPAIR LIP BALM Ontwikkeld op basis van castorolie verrijkt met wax: bijenwas, candelilla en carnaubawas, amandelolie, lanoline en vitamine E, effectief geregenereerde schrale lippen. ``De redding voor droge lippen ``Maakt je lippen ongelooflijk glad en zacht ``Geeft een aangenaam gevoel door voedende en hydraterende eigenschappen `` Beschermt tegen schadelijke factoren van UV-stralen `` Bevat hyaluronzuur die de modellen modeleert `` Voor dagelijks gebruik 4,8 g