Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden de retour te melden. (herroeping)

U heeft na de herroeping nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via parfumeriehome@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen retour,  terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem als het maar binnen 30 dagen is. U kunt hiervoor een bericht sturen naar parfumeriehome@gmail.com Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via whats-app: 0612495719   misschien is dan de bestelling nog voor u te wijzigen of te annuleren.