Parfumketting

  • ✔ Geen spray nodig
  • ✔ Blijft langer hangen
  • ✔ Makkelijk te wisselen

Met een parfumketting die je in onze webshop kunt bestellen, draag je de hele dag jouw favoriete geur bij je. Hiervoor hoef je niet eens de parfum op je huid te sprayen, wat ideaal is wanneer je een gevoelige huid hebt. Daarnaast blijft de geur langer hangen en kun je eenvoudig van geur wisselen. Wanneer je een andere geur wilt, was je de geurpad of -bol in de ketting uit en spray je er eenvoudig een ander parfum op. Net als de parfumketting kun je deze eenvoudig in de webshop van Parfumerie@home kopen.

 

Een parfumketting kopen en meteen een nieuw geurtje bestellen

De parfumketting die je bij ons kunt bestellen is te combineren met alle parfums die je in onze webshop kunt kopen. Je kunt ook de parfums die je al hebt gebruiken, maar als je toe bent aan een nieuw geurtje is het minstens zo leuk om dit erbij te bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van parfum met feromonen die een onweerstaanbare geur afgeven? Of van unisex parfum dat voor mannen én vrouwen lekker ruikt. Je profiteert hoe dan ook van onze uitstekende en persoonlijke service. Want bevalt het sieraad niet of valt de parfum tegen? Dan retourneer je het en sturen we iets nieuws op. Dit kan echter alleen als de verpakking nog intact is.

Leuk voor jezelf of als cadeau voor een ander

Je kunt natuurlijk een parfumketting voor jezelf bestellen, maar het is ook leuk om zo’n ketting als cadeau te kopen. Met dit originele cadeau doe je de ontvanger zeker een plezier. Bovendien hoef je zo niet te twijfelen welk geurtje hij of zij het liefst bij zich draagt. Degene die de ketting ontvangt, kan namelijk elke gewenste geur erop sprayen. Natuurlijk zijn er naast een parfumketting ook diverse andere cadeauartikelen te bestellen in onze webshop. Zo kun je ook een verrassingspakket, een cadeaubon en andere sieraden kopen.

Profiteer van leuke kortingen en extra’s

Wat voor parfumketting ga jij kopen? In onze collectie vind je zeker een prachtig sieraad dat aan al je wensen voldoet. Bovendien kun je het met elke geur combineren, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Je kunt jouw ideale parfumketting eenvoudig online bestellen. Dit is ook nog eens voordelig, want we geven veel kortingen en doen er vaak een leuk extraatje bij. Wil je meer weten over onze parfums of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (31) 6-12495719.

Sprayt u niet graag parfum op uw huid of kleding?

De Parfumketting is een leuk alternatief.

U krijgt er gratis een sample bij.