Lid worden de voor- en na-delen

Oke, klinkt altijd leuk. "LID WORDEN IS GRATIS!!!!" maar de ervaren ondernemers en koopjes jagers zijn natuurlijk kritisch. en dat moet ook. Je wil niet bedrogen uitkomen. Ik vertel gewoon wat het voor voordelen voor mij heeft en wat ik er mee doe en kan en gebracht heeft, en wat de nadelen zijn. Je kan dan zelf bepalen wat het voor aanvulling op jouw leven zou kunnen hebben.

Lees meer »

Magnesium 24h

De 1e dag mijn ervaring met de Magnesium 24h.Ok, eerlijk gezegd, de kleurtjes van de pillen! Het doet me denken aan pasen en eerlijk is eerlijk ik denk, dat kan niet goed zijn. Sorry ik verkoop ze en zou ze moeten aanprijzen maar ik probeer wat ik verkoop zo veel mogelijk eerst uit en vertel graag mijn mening. Natuurlijk is ieder mens anders en ieders DNA reageert anders. Maar goed. Ik laat me niet afschrikken eigenlijk vind ik het wel spannend en word ik blij van de gekleurde gezond-heids bommetjes. Mijn ervaring is dan ook deze:

Lees meer »

WAT GAAT DE TIJD TOCH SNEL.

Niet te geloven al weer bijna een jaar verder.

De Kerstdagen zijn voorbij. Ik hoop  dat wie dit leest leuke dagen heeft gehad.

Zelf ben ik herstellende van een buikoperatie, niet ernstig hoor, gelukkig maar, lang op gewacht, en nu eindelijk gebeurt. Weer even in het ritme komen kost een beetje tijd maar bijna 2 weken verder gaat het me aardig af, al zeg ik het zelf.

Dat is gelijk de reden dat er weining nieuws te lezen was, de tijd ervoor was ik namelijk niet heel erg fit.

 

Maar Vol goede moed ga ik weer verder met de website en zo gaan we zoetjes aan weer riching OUD & Nieuw.

Ik wens u mooie dagen, veel voorspoed voor het nieuwe jaar en een gezellig en veilig uiteinde.

Gr. Sandra

 

 

 

GEWOON EVEN ZIN OM TE SPUIEN

Ken je dat , gewoon even willen spuien, even hardop denken. Ik zit namelijk even in een afwacht - fase. Tijdje geleden werd ik niet goed, na die ontzettende hitte werd ik ziek. Niet erg , wel erg vervelend. Ik was bang dat de klachten van neurologische aard waren gezien er mensen zijn die met  MS kampen in de familie. Niet raar toch? Het was niet de eerste keer namelijk.

Afijn. die onderzoekjes kosten tijd natuurlijk dus je zit eigenlijk een beetje af te wachten. In de tussentijd ben ik natuurlijk gaan GOOGLEN, wie doet dat niet... sterker nog, als ik nu bij een arts kom, vragen ze al , "en wat denkt u zelf te hebben? al gekeken op internet? " Heel bizar eigenlijk als je bedenkt dat dat 10 jaar geleden echt taboe was. artsen verafschuwden zelf docterende patienten,. nu lijkt het wel alsof artsen dat fijn vinden, scheelt hun weer nadenken, is mijn ervaring dan he.

Maar wat ik nu even kwijt wil is het volgende: als blijkt uit de bloedtest  (die je heel gemakkelijk tegenwoordig in je persoonlijke portaal krijgt) dat de B12 bijvoorbeeld , te laag is, en er staat nota bene bij als opmerking , nieuwe afspraak maken, (oke, wel pas als alle uitslagen binnen zijn , maar toch) 

Dan is het toch niet meer dan normaal dat je zo snel mogelijk wilt beginnen met het aanvullen van die B12? Ik gebeld met de huisarts, krijg de assistente natuurlijk aan de lijn, ze gaan overleggen en of ik om 11.30 terug kan bellen,. Dat doe ik maar helaas , geen doorkomen aan en dus een terugbel verzoek gedaan, 2 uur later nog niks gehoord dus... dan maar even langs. De assistente zoekt het op in haar systeem en ziet dat IK teruggebeld ga worden maar wel pas vrijdag! (het is dinsdag) Tjonge zeg. Nu ben ik misschien best wel een ongeduldig type met sommige dingen maar dit vind ik toch echt raar. Het gaat om mijn gezondheid, B12 kan je nooit teveel van krijgen heb ik GEGOOGLED,, geef dan gewoon een receptje met de juiste dosering af. Niet moeilijk lijkt mij voor een arts, maar ja ik ben geen arts.

Wat ik ook las tijdens het googlen, was dat vit. B12 en B1 e.a. heel belangrijk zijn voor het zenuwstelsel, (laat MS nu een gerelateerde aandoening zijn)  o.a. dus die moet ik gaan slikken en wel nu was mijn idee. Gedane schade nemen geen keer, en alles wat ik voor kan zijn wil ik voor zijn, ... ik ben ook maar een mens.

Gelukkig is het vrij te koop overal dus ik heb het zelf maar aangeschaft, kost geen drol, maar het gaat mij om het idee. Mijn gezondheid is voor mij van groot belang en ik wou dat dat ook voor een arts gold. Ik voel me niet graag ziek, of erg moe. Ik voel me sinds gisteren weer een heel stuk opgeknapt en niet meer zo duizelig, ik denk dat ik zelfs straks een stukje ga autorijden.

Gelukkig hoef ik voor mijn werk niet naar een BAAS om verantwoording af leggen waarom ik me ziek heb gemeld en niet de inspanning lever die ze van me verwachten. 

Thanks to FM.

Daarom dus dit persoonlijke verhaal, FM heeft mij een kans gegeven om geld te verdienen met werk wat ik aan kan. Hoe, waar, wanneer en hoeveel ik werk , bepaal ik helemaal zelf. Zo fijn. Het is jammer als ik niet naar een event of productie presentatie kan maar de kennis doe ik in dat geval op via collega distributeurs of lees en hoor ik terug via zoom en Facebook. en er is genoeg over te lezen op internet ook kan ik als ik wil persoonlijk contact hebben met de mensen op het hoofdkantoor, die staan je altijd vriendelijk te woord.

 

WAT NU TE DOEN

Vandaag was weer zo'n dag. Geen inspiratie moe en lamlendig. Toch gelukkig een beetje kunnen werken aan de websites en wat is dat leuk. Vanzelf komen de ideeën en voor ik het weet loop ik weer over van creativiteit. Een korte blog dit keer, veel te doen. Sorry daarvoor of niet, volgende keer zal ik wat informatiever proberen te zijn.  

 

 

DE EERSTE KEER

Onervaren maar vol goede moed begin ik hier mijn 1e blog. U ziet het goed er staat ook vlog maar zover ben ik nu nog niet hoor. ik vraag me trouwens af of ik er net als bij een dagboek een datum boven moet zetten,... dat zeg ik,... onervaren! Maar goed als je het weten wil het is vandaag,...11 juni 2019 zo rond de klok van 22.30.

Als u dit leest heeft u mijn site dus gevonden, dat vind ik al heel wat. Tussen al die super mooie en goedlopende shops op te vallen valt niet mee. Ik ben dan ook al geruime tijd bezig te doen wat ik Wél kan.

Ik runde ooit een soort van coaching praktijk, genaamd "balance in health" wat nog bestaat natuurlijk, daar ik ook graag coach ben om mensen te ondersteunen als het leven even niet mee valt. ik praktiseer wat ik zelf ervaren heb , ups en downs kunnen heel nuttig zijn om anderen te helpen. .

Doen wat je wél kan was het motto dat ik voerde. Eigenlijk nog steeds. Dit motto slaat helemaal op mijzelf.

Ik doe wat ik wel kan, letterlijk. Chronisch niet al te gezond maar met UPS genoeg om wél iéts te kunnen.

Ik heb een passie voor parfum, cosmetica, gezondheid mensen helpen en geld verdienen. Hoe fijn is het dan als je iets tegen komt in je leven om je tijd mee te vullen als het even iets minder gaat, maar je wil toch wat te doen hebben. Als a.d.d-er staat mijn brein en vooral creatieve brein nooit stil. Maar tegelijkertijd kan ik finaal uitgeput zijn, Ik wil ondernemen als een gek maar succesvol qua business kan ik mijzelf nog niet noemen helaas. Gebrek aan uithoudingsvermogen en focus,  zal het euvel wel zijn.

Het gaat vast  lukken maar tot die tijd ben ik lekker bezig met mijn winkeltje, leren, lezen en oriënteren.  Ik hoop dat u kunt genieten van deze gevarieerde shop , ietwat rommelig zoals ik ben maar zeker niet saai, vind ik zelf. Alle opmerkingen zijn welkom, ik kan wel wat kritiek hebben maar complimentjes zijn ook welkom. Ik doe uiteindelijk wel wat ik zelf wil. Maar het zou zo maar eens kunnen dat ik iemands tip ter harte neem , en daar zal ik dan dankbaar over nadenken en misschien wel gebruiken, waar ik u dan zeker voor zal belonen als dank voor het meedenken. Voor nu  zeg ik welterusten want het is al weer bedtijd voor mij, morgenochtend zal het wekkertje weer om 6.30 afgaan, ....en zien we wel weer wat de dag zal brengen.