FM SAMPLE ABONNEMENT

Een sample abonnement is een goedkope en leuke manier om alle parfums eenvoudig te leren kennen. Zo kunt u op een goedkope en makkelijke manier uw keuze maken om een parfum aan te schaffen of cadeau te doen. HET ASSORTIMENT GAAT MEE MET DE TREND, DUS KOMEN ER NIEUWE PARFUMS OP DE MARKT DAN ZAL DAT BIJ FM OOK GEBEUREN. 

ZO BLIJFT DE KEUS BIJNA ONEINDIG. 

Het is ook mogelijk het abonnement te starten voor jezelf en deze later om te zetten, zie hiervoor het WIJZIGINGSFORMULIER.

De 1e zending is incl. de mooie etui die ruimte geeft aan 20 samples , vervolgens krijgt u iedere maand een nieuw setje van 20 samples. Mocht het zo zijn dat de voorraad niet toereikend is zal er voor unisex parfums gekozen worden.  De sample map gevuld kost € 20,-  de daarop volgende heeft een waarde van €15 maar u krijgt een factuur van 13,95, na betaling krijgt u de samples automatisch toegestuurd. De lege etuis zijn na te bestellen, als u liever iedere maand een volle etui wilt kunt u dat aangeven door een mail te sturen, het factuur bedrag wordt dan aangepast.

Heeft u vragen neem dan contact op met klantenservice@parfumerie-home.nl of via 06-12495719. Kan ik u niet te woord staan kunt u het beste een whats-app bericht sturen.


Om dit abonnement te starten klik op betreffende categorie hierboven. u rekent het 1e termijn direct af.  vul onderstaand formulier eerst in.