Lid worden de voor- en na-delen

Gepubliceerd op 28 april 2020 om 17:06

Oke, klinkt altijd leuk. "LID WORDEN IS GRATIS!!!!" maar de ervaren ondernemers en koopjes jagers zijn natuurlijk kritisch. en dat moet ook. Je wil niet bedrogen uitkomen. Ik vertel gewoon wat het voor voordelen voor mij heeft en wat ik er mee doe en kan en gebracht heeft, en wat de nadelen zijn. Je kan dan zelf bepalen wat het voor aanvulling op jouw leven zou kunnen hebben.

Ik ben ooit lid geworden (toen nog niet gratis) omdat ik de parfum die ik kreeg heel goed kon verdragen met mijn astma en op mijn huid het geen allergische reactie achterliet. Ik kon toen naar hartenlust uitproberen want op alles 30% korting is niet gek. Ik snapte toen nog niet hoe je als distributeur kon verkopen etc. Ik gebruikte alles zelf. Tot mijn schoonmoeder vroeg wat voor parfum ik gebruikte . Zo is het begonnen, zij werd enthousiast toen mijn eigen moeder en daarna steeds meer mensen, ik ging workshops geven want ik had inmiddels de cursus massage afgerond (ontspanningsmassage) en kwam zo als vanzelf ook aan FM klanten. Als service ging ik nu ook met de producten naar mensen toe. Dat kan nu even niet maar als mensen je kennen en tevreden zijn onthouden ze je en bellen gewoon als het parfumflesje bijna leeg is en ik laat nu de producten bij mij thuis bezorgen en geef een tasje af of hang het aan de deur van mijn klant. Je wordt heel creatief van dit werk, dat gaat vanzelf dat zal je snel genoeg merken.   Een aantal van mijn klanten is lid geworden , puur voor het gemak en de vele kosten die het scheelt. Maar anderen willen klant blijven omdat ze mij  die extra verdiensten gunnen . 3  jaar geleden ben ik begonnen via de webshop te verkopen  omdat ik wegens ziekte minder naar de mensen toe kon gaan. Dit is een heel proces en een hele andere tak van verkopen maar ik blijk het hartstikke leuk te vinden. Dat kost een hoop tijd en ik leer weer een hoop bij .

Kortom:

VOORDELEN:

- Lid worden is makkelijk, leuk en echt gratis. 
- Je kan er voor kiezen distributeur te worden, dus door te verkopen. Je koopt dan eenmalig een startersmap voor €60,- gevuld met meer dan 150 parfumsamples.  Je kan verkopen door middel van drop-shipping, dan hoef je verder niet te investeren. IDat is in het begin het makkelijkst. Je besteld voor je klant bij FM en vult het adres van je klant in. De klant krijgt direct het product van het distributiecentrum. Ikzelf raad aan als je het persoonlijker wil maken, wel een voorraad aan te leggen zodat je je eigen bedrijfsnaam kan gebruiken op de verpakking.   Je minimale verplichte  bedrag is 1 x per jaar een parfum (bijvoorbeeld) bestellen.

- Verbreed je horizon door andere skills aan te leren bijv.. meer over de producten leren en de ingerediënten, weten hoe parfums gemaakt worden , een website bouwen, evenementen organiseren, workshops geven etc. Het is eigenlijk voor iedereen, je haalt er uit wat voor jou interessant is.
- Koop Écht altijd met korting.-
- Het levert me meer op dan de rente op mijn spaarrekening. 

NADELEN:
-  Je wordt hebberig en wil heel veel verkopen, je snapt niet waarom niemand lid wil worden, dus je wordt opdringerig en vervelend. Daar moet je dus voor waken. Maar onthou dan dat jouw passie niet voor anderen hoeft te gelden dus blijf jezelf en hou vol. Doe gewoon wat je leuk vindt en dan komt het allemaal goed.
Oké , dus echte nadelen zitten er niet aan vast, zolang je niet te veel investeert, wat niet hoeft omdat je via drop-shipping kunt verkopen, schuilt er geen gevaar en is het heel simpel Geen zin om te verkopen, maar wel helemaal tevreden met de producten, gebruik je ze lekker zelf, lekker luxe voor weinig, doe ze cadeau, ook altijd leuk, dan maar geen carrière als verkoper, maar misschien kom je er achter dat je meer skills in huis hebt dan je dacht. 

 Voorbeeld-tekst