NIEUW

De make-up en accessoires van Miss Nella zijn voor kinderen gemaakt. Kinderen kunnen de producten veilig gebruiken. De hypoallergene en parfumvrije producten zijn leuk ingepakt en kinderen worden aangetrokken door het schattige lieveheersbeestje Miss Nella.

VERRASSENDE SPECIALS

Het lijkt misschien een beetje raar als je naar de naam van de winkel kijkt, dat je hier niet alleen parfums maar ook snoep, speelgoed, kleding, zonnebrillen haar accessoires, tasjes en whisky accessoires kunt kopen. Dat is dus helemaal niet zo raar. Het zit zo... Er was eens een meisje met de droom een eigen waren huis te beginnen. Dat meisje ben ik natuurlijk. Zoals je nu waarschijnlijk wel begrijpt, is het niet zover gekomen.  Maar dat is wel de reden dat er zo nu en dan hele andere producten te vinden zijn in de webwinkel van Parfumerie@Home.

  Het budget is nog niet zo groot dat ik een heel warenhuis online kan zetten dus jullie moeten het maar doen met wat er te vinden is in deze webwinkel en hopelijk t.z.t. producten van eigen hand, Parfumerie@Home is namelijk naast mijn logo ook mijn eigen merk. 

"DE BESTE DROP OOIT"

Waarom snoep verkopen. Snoepen is toch niet gezond? Nee idd. snoepen van te veel suikers is zeker niet gezond. Maar de snoep die ik verkoop zal hoe dan ook verschillen van de gebruikelijke snoep soorten. 

Namelijk de drop van KLEPPER&KLEPPER is gelatine en gluten vrij, misschien niet helemaal suiker vrij maar voor de mensen met een gluten allergie een super lekkere aanwinst.  Begonnen met de drop van KLEPPER&KLEPPER zal het assortiment aan snoep gestaag uitbreiden. 

  "ROCKS WISKEY CHILLING STONES"

Zelf vind ik als whisky drinker de rock stones echt geweldig. Niet meer dat waterige van de gesmolten ijsblokjes maar alleen de heerlijke aroma's van de kruiden en specerijen die je keel zo lekker wakker maakt. Super leuke giftsets waarvan 1 zelfs met Trivia spel!! Dat is toch helemaal leuk om op een gezellige vrienden, kerst, verjaardag etc. avond te spelen en elkaar uit te dagen. Wie weet er meest van? Wie is de echte whisky kenner...TIP  ALS KERSTCADEAU ?

"LOT83"

Lot 83 is een nieuw merk in mijn webwinkel. Ik kwam t tegen en het materiaal is zooo zacht.. Ik moest het hebben. Natuurlijk vergeet ik mijn klanten niet, dus nu te koop een paar items van LOT83 Sjaal en Haarband.

"WAUW"

Ook voor dit merk geldt hetzelfde als voor LOT83. Het model poncho vond ik gewoon weg WAUW! kleine voorraad op dit moment.