VERRASSINGS-PAKKET

Tip voor jouw VALENTIJN

Sluit hier eenvoudig een abonnement af om iedere maand verrast te worden met producten  van Federico Mahora. Misschien beter bekend als "FM" zoals de meeste mensen het afgekort noemen.

FM heeft hart voor mens, dier en milieu. Wilt u op een leuke manier kennis maken met de mooie producten van FM dan is dit de perfecte manier. Zonder risico's en verborgen kosten.

U kunt iedere maand andere producten verwachten van Parfum tot Shampoos, van Koffie tot Home Fragrance, van make-up tot verzorgingsproducten.  Afhankelijk van het abonnement van uw keuze krijgt u een rijk pakket bij u thuis. U kunt eenvoudig veranderen van abonnement en ook iedere maand kunt u er voor kiezen om te stoppen als het toch niet uw product lijn is. Wilt u er iemand mee verrassen? Ook dat is uiteraard mogelijk,  vul naam en adres van de begunstigde in als verzendadres. Bij Factuuradres vult u uw eigen adres in.

Persoonlijke tekst toevoegen? in de afronding van de bestelling kunt u als bericht een persoonlijke tekst meegeven.

 

Vragen en opmerkingen kunt u makkelijk sturen per Whatsapp of Mail 

CADEAU TIP

VERRASSINGSPAKKET

€ 15,00
CADEAU TIP

VERRASSINGSPAKKET

€ 15,00

Laat je aangenaam verrassen door Parfumerie@Home

Je pakket kan variëren van parfum tot sieraden van lippenstift tot bodybalsem. Leuk voor jezelf maar natuurlijk ook als verrassing voor een ander. Ik blijf variatie in mijn producten houden zoadat er altijd wel iets tussen zit voor jou. Heb je vragen of loop je tegen een probleem in de shop aan? App mij eenvoudig 24/7 , ik geef z.s.m antwoord.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

NIEUWSGIERIG ?....Maar wilt u eerst meer weten voordat u zich laat verrassen?  Blader dan door de digitale catalogus om de producten te bekijken. U zult zien dat de mogelijkheden bijna oneindig zijn.

FM blijft in beweging en past regelmatig de producten aan en zorgt keer op keer voor vernieuwing. Laat uzelf of een ander verrassen! Het is altijd mogelijk van pakket te veranderen of per maand op te zeggen.  (doorgeven voor de 25e van de maand. )  De zending stopt automatisch als er geen betaling binnen is gekomen voor de 25e van de maand. Rond de 1e van de maand kunt u het pakket verwachten.

Maandelijks  opzegbaar voor de 25e

 

excl. verzendkosten á €6,95 v.a. €50-  gratis.

14 dagen bedenktijd , zonder reden Retourneren binnen 30 dagen , indien niet gebruikt. Maak wel altijd een melding binnen 14 dagen.

Verzorgingsproduct en make-up kunnen niet teruggenomen worden als de zegel of verpakking geopend is i.v.m de hygiëne. Heeft u klachten neem dan aub contact op. Ik los graag het probleem voor u op zover dat mogelijk is. 

Is er tijdens het transport iets stuk gegaan dan ontvang ik daar ook graag bericht en een foto van. 

retour kosten zijn voor de klant. (zie retour voorwaarden )   

betaalwijze: binnen NL: !DEAL of vooraf overschrijven naar NL71 KNAB 0259 9780 27 t.n.v. Parfumerie@Home, o.v.v. het  ordernr. en emailadres.

Belgie: bancontact en ING Home'pay