VERSCHILLENDE HUIDTYPEN

logo parfumerie@home

Om de juiste producten aan te schaffen moet je eerst weten wat voor huid je hebt. Het is belangrijk van jongs af aan de huid te verzorgen, maar Vanaf ongeveer je 25e wordt de verzorging echt heel belangrijk. Het verouderingsproces gaat , of je het wil of niet...beginnen!

Het is heel belangrijk dat je goed voor je huid zorgt, Je huid is namelijk je grootste orgaan .

Ga dus na of je een droog en trekkerige huid hebt, veel rimpels, snel geirriteerd of juist glimmend en vettig en dus snel last van pukkeltjes of acne hebt.

  Je kan ook een gecombineerde huid hebben, de wangen droog en de T-Zone vet bijvoorbeeld. Dat vergt dan  automatisch iets meer aandacht en,  om verschillende producten.  Natuurlijk is een product voor alle huidtypen altijd goed , maar daar pak je niet perse het "probleem" in de kern aan. Ik heb het zelf wel altijd in huis omdat het makkelijk is en je nooit misgrijpt en mijn hele gezin maakt er gebruik van. Maar het is extra.

De regel voor het beste onderhoud: Eerst zorgen voor balans dan luxe producten voor bijvoorbeeld bestrijden van rimpels.

Daar hoort genoeg water drinken bij en goede voeding.  Je huid is in balans als het niet geirriteerd, rood of jeukerig of heel vet is, en Als het jeukt, absoluut NIET krabben!

Dan heb ik nog 1 TIP.... VOEDINGSSUPPLEMENTEN met een DETOX werking, afvalstoffen die ophopen in je poriën veroorzaken problemen. Naast de goede huidverzorging is dus verzorging van binnenuit ook erg belangrijk. Overweeg hoe belangrijk het voor je is en stem je leefwijze daar op af.

Ik wens je heel veel Succes.... en vergeet niet , regelmatig naar een schoonheidsspecialist is voor iedereen ,  MANNEN ÉN VROUWEN nuttig en geen overbodige luxe, je moet het jezelf gunnen. 

JE BENT HET WAARD

Uitverkocht

COMPLETE CARE

€ 12,15 € 11,66
Uitverkocht

COMPLETE CARE

€ 12,15 € 11,66

 SHOWERGEL, HANDCREAME,FACECREAME, BODYLOTION.

Met zijn lichte, delicate formule is de crème geschikt voor de gevoelige huid alsook voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Trekt snel in de huid in en laat een delicate, beschermende laag achter. Met hydraterende ingrediënten die je gelaat, handen en lichaam zacht maken. bevat kokosnoot- en avocado olie die de beschermingsbarrière van de huid versterken, met panthenol en allantoïne die verzachtend werken met vitamine C en E complex die het huid-verouderingsproces vertragen

Verzorgingsproducten van Complete Care:

  1. Gezichts creme
  2. Bodylotion
  3. Douchegel
  4. SOAP BAR 100gr.
  5. Handpeeling
  6. Handcreme
  7. Face serum
  8. Hand serum