SAMENWERKING

CARRIÈRE SWITCH OF EXTRA GELD VERDIENEN

Lid worden de voor- en na-delen

Oke, klinkt altijd leuk. "LID WORDEN IS GRATIS!!!!" maar de ervaren ondernemers en koopjes jagers zijn natuurlijk kritisch. en dat moet ook. Je wil niet bedrogen uitkomen. Ik vertel gewoon wat het voor voordelen voor mij heeft en wat ik er mee doe en kan en gebracht heeft, en wat de nadelen zijn. Je kan dan zelf bepalen wat het voor aanvulling op jouw leven zou kunnen hebben.

Lees meer »

Krijg toegang tot de OUTLET pagina en meld u  vrijblijvend aan via onderstaand contact formulier.

Korting geldt niet op een samplemap of etui. en overige marketing producten.

WORD DISTRIBUTEUR. KOOP MET KORTING, OVERTUIG JEZELF. GENIET EN VERKOOP OF SCHRIJF NIEUWE LEDEN IN.

GRATIS REGISTRATIE.

Heb je een eigen salon,  of ander bedrijf kan natuurlijk ook,  dan is lid worden helemaal een goed idee.

Je krijgt direct toegang tot het inkoop portaal met dagelijkse hoogwaardige producten met kwaliteitsgarantie. ( Dit geldt overigens ook voor mensen zonder bedrijf.)

Maar als bedrijf koop je meer in waardoor je maandinkomen enorm kan stijgen. Misschien zijn je klanten wel heel erg tevreden met de producten die jij gebruikt en willen ze zelf met korting kopen, net als jij. Dan ook, heb jij daar profijt van. Je koopt minimaal voor 50punten, en deelt mee in de winst en aangezien 1 flesje parfum al 48,5 punten waard is, is dat dus makkelijk verdient.  De totale winst wordt eerlijk verdeelt, hoe en wat is allemaal te zien in het filmpje. Wil je er mee gaan verdienen moet je er wel voor werken, wil je alleen profiteren kan dat natuurlijk ook.

Twijfelen hoeft niet, inschrijven is gratis en er geldt geen minimale afname . Alleen om lid te blijven zal je logischerwijs 1 keer per jaar een aankoop moeten doen.  

Veel plezier en Geniet er van.

gr. Sandra

ONDERSTAANDE SAMPLE BOXEN ZIJN VOOR KLANTEN 

Let op deze sets zijn leeg, je moet zelf nog samples aankopen en deze vullen Plaats voor 13 samples.

Plaats voor 10 samples.

Leuke en leerzame Dummies voor uw kind, te koop bij Bol.

Wil je wat nieuws uitproberen? Leren in je eigen tijd via NHA is ook nog eens extra aantrekkelijk met deze tijdelijke actie.