SUN CARE PRODUCTS

Zon-producten van zeer goede kwaliteit. Bescherm uw huid. Het grootste orgaan van het lichaam heeft veel aandacht nodig. Zeker in die heerlijke warme zon, heerlijk maar verraderlijk.

BESCHERM UW HUID

Maak je huid zomerproof! 

Zoals we allemaal wel weten is de zon niet altijd gezond voor je huid.

Als je te lang, het heetste uur van de dag of onbeschermd gaat liggen bakken kan dat voor problemen zorgen. Dan kan je je beter nu maar vast voorbereiden. De zon laat zich nu al zeer regelmatig zien en best logisch dat je je daar nog helemaal niet op voorbereid hebt. Wat kan je nu doen om er straks onbezorgd van te kunnen genieten. (smeer je in, blijf voorzichtig en alert) 

  1. Scrub je huid. Even lekker al die dode huidcellen eraf (ligt) scrubben. zodat een crème of serum beter en dieper de huid indringt.
  2. Onderga een zuurstof behandeling. voor diepe reiniging en om serums of crèmes een nog betere werking te geven.
  3. Gebruik een zuiverend gezichtsmasker.
  4. Gebruik een serum met een verhelderende werking. 
  5. Gebruik een vochtmasker.

Afhankelijk van de behoefte van jouw huid kan je zelf producten aanbrengen of gun jezelf de luxe van een schoonheidsspecialist. Zowel de mannen- als vrouwenhuid heeft het nodig heerlijk verwend te worden. De mannenhuid is anders dan de vrouwenhuid en heeft dus andere producten nodig. Laat je adviseren bij een schoonheid/huid specialist.