De verschillende parfums van Federico Mahora, The different types of perfumes from FM.

Federico Mahora is overtuigd van de kracht van de geur van de Parfum.  De FM Parfums kunnen (net als huismerk parfums van drogisterijen en andere winkels waar je goedkoop kunt kopen) in 1e instantie bekend voorkomen qua geur maar door de verschillende tonen (Top-Hart-Basis) verandert de geur gedurende de dag. FM biedt op een laagdrempelige manier aan u kennis te maken met de verschillende parfums door de inzet van distributeurs. U kunt vrijblijvend een afspraak maken om geuren te testen. Dat kan een fijne manier zijn als u zich in een winkel opgejaagd voelt of verplicht voelt iets te kopen. Nog een voordeel is dat u 1 op 1 contact hebt waardoor u meer tijd heeft om vragen te stellen.

FM vindt dat parfum, ook de parfums met delicate en duurdere ingrediënten voor iedereen moet kunnen zijn. De parfums blijven lager van prijs door o.a. de gerecyclede flesjes en een distributeur die zelf zorgt voor de verkoop en marketing, maakt geen dure reclames wat terugverdient moet worden met de prijs van de parfum. 

 Verschil zie je wel bij de Pure en Pure Royal. De Pure Royal is de wat luxere parfum het flesje heeft een luxere uitstraling en er is meer aandacht besteed aan het etiket.

De samples zijn wel het zelfde geprijsd á €0.50.

Ga je voor de meest Luxe Parfum geuren van FM dan kies je voor de 313  verpakt in de Nostalgische Parfum fles met pomp . Verpakt in een luxe cadeau verpakking.  De Geur is omschreven als "CHIQUE & DWINGEND Het is mijn favoriet vanwege de fijne warme geur en eerlijk is eerlijk het is een plaatje om te zien, je zet deze met trots op je hal tafel waar iedereen even aan wil zitten.  Dus ja uiterlijk is zeker een onderdeel van je besluit welke parfum je koopt, het is dan wel belangrijk dat je waar voor je geld krijgt en je uiteindelijk niet alleen voor de fles hebt betaald en de geur laat vervliegen omdat je het nooit op zal doen. Dat zou zonde zijn. 

LAST BUT NOT LEAST

En dan natuurlijk de fantastische UNISEX lijn van FM   dé  Utique geuren.  Van Fris en fruitig tot warm en Magisch. De Utique geuren zijn Unisex geuren waarvan, vind ik zelf , de Bubble, Flamingo en Muffin de zoetste zijn en meer naar Dames geuren neigen. Mijn favorite... MALACHITE  als nieuwkomer in het rijtje Unisex geuren.  

Bent u benieuwd naar de geuren? bestel eenvoudig een paar samples á €0,39 . Bij iedere bestelling in deze shop krijgt u altijd een onwillekeurig gratis sample.

PURE ROYAL UNISEX

 

500  -900 -  901 - 902 -  903 - 904 rebels met een woody noot   - 907 fris, zwak                910 zoet
905 heilig met een noot van hout  908  elegant , fris      910 -      911 positief
906 sensueel met een spicy noot    909 fris, roofzuchtig     912 modern

 

UTIQUE PARFUMS VERKRIJGBAAR IN 15ML EN 100ML

  • Utique Black
  • Utique Gold
  • Utique Amber
  • Utique Ruby
  • Utique Muffin
  • Utique Bubble
  • Utique Flamingo
  • Utique Malachite
  • Utique Violet Oud


PURE  &  PURE ROYALPARFUMS

Sale!

366 dames parfum ORIËNTAL WITH A SPICE NOTE

€ 37,50 € 30,94
Sale!

366 dames parfum ORIËNTAL WITH A SPICE NOTE

€ 37,50 € 30,94

REBELS & SEXY
 verkrijgbaar in:

Parfum 50ml
Parfum 15ml
Sample 1,4ml
Geurstokjes
Geurhanger

Shower Foam Een waar feest voor de zintuigen en een moment van rustgevende ontspanning met een fluweelzachte, romige textuur. ▪ Verspreidt zich perfect over het lichaam, het gevoel geven van een zachte, ontspannende massage ▪ Reinigt effectief je huid en dankzij de glycerine inhoud bevochtigd het onmiddellijk.

Sale!

413 dames geur LIEF, ZOET & FLIRTIG

€ 15,99 € 11,55
Sale!

413 dames geur LIEF, ZOET & FLIRTIG

€ 15,99 € 11,55

 verkrijgbaar in :

pure 50ML
Intense 50ml
Pheromone 50ml
geurkaars
geurstokjes
geurhanger
sample 1,4ml