How cute is this silver bracelet with balls and a heart! The perfect bracelet to combine with several nice bracelets and also perfect to give as a gift! The bracelet can also be combined with several pieces of jewelry with clover details. The bracelet is made of stainless steel and can be worn from 16.5 to 19.5 cm thanks to the adjustable clasp. Available in the colors gold and silver.

De sieraden van YEHWANG een merk uit NL,  zijn nikkelvrij en met een goud of zilver laagje belegd. (plating/verguld)

De sieraden van 7BIS een merk uit Frankrijk. Verguld goud  of zilver.

Ook heel leuk zijn de armbandjes met een boodschap zoals de armbandjes van YEHWANG  op kaart met tekst "Happyness is yours en double love" 2 armbandjes, 1 voor je zelf en 1 om weg te geven .

De sieraden van Essentialistics zijn minimalistisch, zeer fijntjes, heel mooi als je niet van zware sieraden houdt.  De sieraden zijn eveneens nikkelvrij. 

Beschrijving

Minimalistische ketting met twee harten die met elkaar verbonden zijn. De ketting is verkrijgbaar in twee maten, een voor volwassenen (lengte: 36 cm + 6 cm verlengkettinkje) en een voor kinderen (lengte: 30 cm + 6 cm verlengkettinkje). Het is verkrijgbaar in zilver en goud en gemaakt van roestvrij staal. 

 

Drie rijen verstelbare ketting met een strass hartje hanger en een slang hanger aan de dunne ketting, lengte 38/42/51 cm + 5 cm verlenging
Materiaal goudkleurig roestvrij staal

Type: magnetisch, intens

Geurnoten:
Topnoten: jasmijn, heliotroop
Hartnoten: iriswortel, kasjmierhout
Basisnoten: ambergris, vanille

50ml

15ml nog 2 op voorraad, deze komen niet meer terug.

Sample 1,4ml