• 30% korting
  • Gratis inpak service
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • 24/7 whatsapp
  • Webshop Keurmerk
HOME; PERFUMECOLLECTION » SINTERKLAAS & KERST

SINTERKLAAS & KERST de gezelligste familie feestjes. Gezellig met de kinderen knutselen, pepernoten bakken en liedjes zingen. Met de ouderen praten en lachen gezellig glaasje erbij en nu maar wachten op de ....VERRASSING!!! Zal die goede Sint wel komen?

Kerst is wel de sfeervolste tijd van het jaar. Heerlijke herkenbare kerstgeuren, appeltjes, kaneel en kruidnagel. Glühwein en gezellige muziek. De kerstboom staat weer te pronken met de altijd dezelfde voor mensen die van knus, herkenbaar en nostalgie belangrijk vinden of de nieuwste kertversieringen voor de menen die van trendy houden. Het kan niet gek genoeg of het is te vinden in de talloze (online) winkels.

Deze shop zal zoetjes aan maar z.s.m. aangevuld worden, ik ben (nog) geen grote winkelketen dus ik hoop dat er iets tussen zit voor u. Ik ben ook niet de duurste en ben klantgericht. Ik hou van uitdagingen en denk altijd in oplossingen. Ik hoop dat dat een waardevolle service is voor u als klant. Vragen of opmerkingen? Graag via een Whatsapp berichtje , dat zie ik altijd en kan ik sneller op reageren dan via telefoon gesprek of mail. Het nummer van Parfumerie@Home waar u een berichtje kunt sturen is: 0612495719 Ik wens u alvast gezellige dagen met uw dierbaren.

Hartelijke groet, Sandra Veuger