• *Makkelijk contact via Whatsapp
  • *Betaal achteraf met Klarna
  • *Federico Mahora parfums en andere producten
  • *Nikkelvrije Sieraden
  • *Biologische verzorgingsproducten uit Italië

Hoe gezonder u eet, hoe gezonder uw lichaam, dus hoe mooier uw huid. Ja het is waar... schoonheid komt van binnenuit. Daarnaast is water van levensbelang. Ons lichaam bestaat uit 70% uit water, logisch dus dat iedere dag onszelf aanvullen met water een "must"is.

 

ALTERNATIEF VOOR TRADIONELE RIJST EN PASTA

VITAMINEN

Wist je dat er 13 stoffen zijn die de naam "vitaminen" hebben? A, C, D, E, K en 8 soorten B.(B1,B2,B3,B5,B6,B8,B11 en B12).

MINERALEN
Mineralen maakt ons lichaam niet zelf aan maar krijgen wij binnen via de voeding. Mineralen zijn nodig voor onze huid en gezondheid op peil te brengen/houden. Mineralen zijn nodig om vitaminen goed op te nemen in ons lichaam. De combinatie mineralen en vitaminen komen voor in voedingssupplementen.


WARMTE/VERKOELINGS KNUFFELS met rustgevende lavendel of kruiden vulling.

Nog 1, krokodil, op voorraad

CADEAU TIP

Warmies & Welliebellies de zachte Magnetron/Vriezer knuffel

€ 25,00
CADEAU TIP
CADEAU TIP

Warmies & Welliebellies de zachte Magnetron/Vriezer knuffel

€ 25,00

Warmies en Welliebellies warmteknuffel of koelteknuffel

Deze zachte knuffels van Warmies zorgt voor veel knuffelplezier. De vulling geeft een rustgevende kruidengeur af en kan eenvoudig verwarmd worden in de magnetron of verkoeld in de vriezer.


Leg de knuffel 90 seconden in de magnetron en hij geeft heerlijke warmte af. Of leg hem bij warm weer in een zakje in de vriezer zodat hij daarna voor verkoeling kan zorgen.

Specificaties: varieert per knuffel. Keuze uit : Hond, Schaapje, Olifant, Krokodil, Dino,  een knuffeldoekje beer met vulling.
Kleur: varieert
Materiaal: pluche 
Lengte: varieert 20 - 30 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Hart van natuursteen "Worry Stone" per stuk verkocht

€ 1,50

Hart van natuursteen "Worry Stone" per stuk verkocht

€ 1,50

"Worry Stones " hebben een ontspannende werking. Op het internet is er van alles over te lezen. Het wordt wel gebruikt bij het mediteren of verscheidene holististische therapie vormen, denk daarbij aan reflexologie, Quantum Touch e.a.

Hooikoorts 2020Hooikoorts 2020

Propolis helpt je weerstand verbeteren

€ 18,50

Propolis helpt je weerstand verbeteren

€ 18,50

PROPOLIS PRO GUMMIES FOOD SUPPLEMENT • ondersteunt de immuniteit van kinderen en volwassenen en helpt de symptomen van verkoudheid en griep te verlichten • heerlijke formule met propolis, vitamine C en een speciale combinatie van kruidenextracten van vlierbes en paarse echinacea • geschikt voor vegetariërs Kinderen over 4 jaar: neem 1 bonbon per dag. Volwassenen: neem 2 bonbons per dag. 30 BONBONS VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN MET FRAMBOZEN SMAAK.

100% natuurlijk Vit.C

Immuno vit. C

€ 28,50
100% natuurlijk Vit.C
100% natuurlijk Vit.C

Immuno vit. C

€ 28,50

Vitamine C ontrokken uit natuurlijk acerola fruit. Acerola, genaamd naar de Barbados kers, is een supervucht dat minstens 30 keer meer vitamine c bevat dan citroen. Wilde roos, op zijn beurt is rijk aan bio- flavonoïden, dat natuurlijke anti-oxidanten zijn. Regelmatige inname van vitamine c helpt om zorg te dragen voor je weerstand, vooral voor diegene die handarbeid uitoefenen. Het heeft een ongewoon effect op tanden, huid, botten en ons zenuwstelsel en beschermt ons ook tegen stress. Dit product is ook geschikt voor vegans en vegetariërs!

Uitverkocht

Probiotica

€ 23,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Probiotica

€ 23,95

VOEDINGSSUPPLEMENT ` uitgebreide restauratie van de natuurlijke intestinale microflora in het lichaam ` meerdere positieve effecten op het lichaam, met name op het spijsverteringsstelsel ` goed voor vegetariërs 2,5 MILJARD PROBIOTISCHE BACTERIËN IN ELKE GUMMMIE Elke gummie bevat maar liefst 2,5 miljard eenheden van een geïdentificeerde stam van probiotische bacteriën Bacillus coagulans. Dankzij de uitzonderlijke sterkte is het bestand tegen maagzuur en wordt het niet verteerd, waardoor spijsverteringsproblemen als constipatie of diarree worden verminderd. Neem 1 gummie per dag 30 GUMMIES MET AARDBEIEN- EN SINAASAPPELSMAAK VOOR VOLWASSENEN 60

Omega 3

€ 25,50

Omega 3

€ 25,50

VOEDINGSSUPPLEMENT Het alfa-linoleenzuur (ALA) is een van de essentiële onverzadigde vetzuren (EFA) uit de omega-3-groep. Ze zijn cruciaal voor het correct functioneren van bijna alle lichaamssystemen. Hoewel ze zo'n belangrijke rol spelen, worden de omega-3-zuren niet door ons lichaam geproduceerd - ze moeten in onze voeding worden opgenomen. Bovendien wordt het alfa-linoleenzuur in ons lichaam omgezet in EPA- en DHD-zuren, die ook uiterst waardevol zijn voor onze gezondheid. Kinderen tot vier jaar oud: neem één gummie per dag. Volwassenen: neem twee gummies per dag. 30 GUMMIES MET SINAASAPPELSMAAK VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN 120 g

kom in vorm voor de zomer

Thee herbal skinny

€ 21,50
kom in vorm voor de zomer
kom in vorm voor de zomer

Thee herbal skinny

€ 21,50

SKINNY HERBAL INFUSION FOOD SUPPLEMENT • een uniek kruidenmengsel dat een geweldige smaak en eigenschappen combineert die het behoud van een nauwkeurig lichaamsgewicht ondersteunen • vanwege natuurlijke ingrediënten heeft het een positieve invloed op het functioneren van het hele lichaam. Giet 1 lepel (2 g) in een schaal, giet heet water (ca. 150 ml), brouw gedurende 2 tot 3 minuten. Drink 2 keer per dag - na het ontbijt en na de lunch, tot 18.00 uur. 75 g

Functionele Koffie.

€ 17,95

Functionele Koffie.

€ 17,95
  1. Energy,
  2. Metabolism,
  3. Focus & heerlijke Irish Cream,
  4. Chocola
  5. Hazelnut

Nutricode burn fat killer

€ 62,20

Nutricode burn fat killer

€ 62,20

Een uniek supplement met perfect samengestelde ingrediënten die in synergie werken om je een normaal lichaamsgewicht te bieden, om vetverbranding te versnellen en om overtollig water en afvalstoffen uit ons lichaam te elimineren. De perfecte combinatie van kruidenextracten verbeteren de spijsvertering door het promoten van een goed metabolisme van vetten en koolhydraten. De formule heeft een positief effect op de synthese van collageen en elastine, verhoogt de natuurlijke huidspanning, - elasticiteit en – veerkracht. Meet ongeveer 15ml van het product af en los op in 1,5l water. Drink in kleine maar regelmatige intervallen gedurende de dag op. 480 ml 

 

Uitverkocht

Vitaminen voor Haar

€ 74,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Vitaminen voor Haar

€ 74,95

Haar: Uniek jeugdigdheidsdrankje omhuld in een tablet, speciaal ontwikkeld voor vrouwen – voor diegene die zichzelf voorbereiden op het moederschap alsook voor diegene die zorg dragen voor hun gezondheid op dagelijkse basis

 

Beauty Detox 60 capsules

€ 31,50

Beauty Detox 60 capsules

€ 31,50

code: 801014

Het is een product uniek in de wereld, dat zorg draagt voor de uiterlijke en innerlijke conditie van je lichaam! Innovatieve combinatie van superieure kwaliteit met natuurlijke ingrediënten van de zee zoals actieve collageen en spirulina-alg. Gezondheid en schoonheid in slechts één tablet!

Uitverkocht

Nutricode voor totale verzorging van binnenuit.

€ 165,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Nutricode voor totale verzorging van binnenuit.

€ 165,00

1 x Nutricode Inner Balance 1 x Nutricode Slim Extreme 1 x Nutricode Vitality Boost 1 x Nutricode Hair Skin Nails 1 x Nutricode Immuno 1 x Mini Starter RED

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.