Parfum Geuren

parfum geuren van federico mahora

Wij verkopen federico mahora parfums.

Het is beter af te gaan op een geur dan op een naam. een geur is zo persoonlijk en heeft op ieder mens een andere werking.

 Het is altijd mogelijk een sample te laten opsturen of meer dan 1.  à €0,35 p.s. excl. verzendkosten. Het is ook mogelijk 20 samples te bestellen in een mooie etui.

Mocht u interesse hebben in alle samples, die op dit moment meer dan 150 samples telt,  dan betaal je maar €60 incl.. de Luxe map .

 je kan je dan ook inschrijven om distributeurs rechten te krijgen,  je mag dan doorverkopen en krijgt op alles direct 30% korting.

je krijgt toegang tot de exclusieve FM World distributeurs Shop.

Je bent niet automatisch lid als je de sample map koopt,je moet je wel laten registreren door een distributeur. 

Wil je lekker verdienen dan moet je het stappenplan volgen voor het beste resultaat.

je hebt je eigen backoffice. waar je jouw voortgang in kunt volgen

en nu nieuw  bij fm. je kunt je eigen webshop kopen. hier betaal je 1 x per jaar rond de €74,95 voor, alles wordt bijgehouden, klanten kopen direct bij jou door de koppeling met jouw persoonlijke nummer. 

Het is een leuk spaarsysteem waar je als je het met meerdere mensen doet leuk aan kunt verdienen en kunt genieten van alle producten met heel veel korting. Het zijn niet alleen naar parfums maar ook voor de alledaagse producten kan je terecht bij FM.

FM heeft vaak outlet acties waardoor producten nog veel goedkoper zijn. Ongeveer 2x per jaar komt er een nieuwe catalogus uit, dat is tegenwoordig alleen digitaal om het milieu te ontlasten.

De producten worden regelmatig aangevuld met nieuwe hoogwaardige, Luxe en veel allergie vriendelijke producten.

Ik ben zelf al 17 jaar met heel veel plezier lid, maar pas sinds 3 jaar actief met de sales bezig, ik doe het als hobby maar vind het zo leuk dat mijn enthousiasme vanzelf voor klanten zorgt.  Er is geen minimale inkoop verplichting. Ik zou zeggen,.. wat let je,  probeer het gewoon uit.

Je kunt me bereiken via de mail of telefoon  mocht je nog vragen hebben. Maar via Whatsapp vind ik het makkelijkst. Ik ben ik 24/7 bereikbaar. Ik antwoord zo snel mogelijk. 

inschrijfformulier. 

ben je achteraf niet tevrden ben je ook zo weer uitgeschreven.