14 dagen bedenktijd , zonder reden retouren, indien niet gebruikt geld retour incl.

Welkom in mijn webwinkel. Ik hoop  dat ik u hier kan aanbieden wat u zoekt. Ik ben onafhankelijk distributeur voor Federico Mahora omdat ik na 15 jaar gebruik nog steeds erg tevreden ben en ze bieden je een kans jezelf te ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling is immers voor iedereen belangrijk, en je bent nooit te oud om te starten met ondernemen.

Door veel ziek zijn kon ik in geen bedrijf blijven werken maar nu deel ik zelf mijn tijd in.  De mogelijkheid die FM biedt heeft mij veel geluk en vrijheid gegeven.  FM is meer dan Parfum alleen en biedt mogelijkheden.

Door allergie wat zich uit in eczeem, en astma kan ik niet alle producten gebruiken. Bij FM heb ik de juiste producten voor mij gevonden en als je eindelijk iets vindt wat goed bevalt word je fan! 

Ik maak nu van mijn hobby  mijn werk.  Ik kan u vanuit mijn eigen ervaring adviseren en informeren.  Regelmatig verandert de webshop  door aanvulling van producten en producten die het assortiment verlaten .

Mijn interesse gaat ook uit zoals u zult merken als u verder winkelt op deze site, naar nikkelvrije sieraden en andere leuke en mooie sieraden en accessoires. Ik hoop producten aan te bieden die zo duurzaam mogelijk zijn ontwikkeld. en afkomstig zijn van eerlijke merken, zoals o.a. Fair-trade producten. Ik wens u veel plezier  met winkelen en als er vragen zijn hoor ik die graag. 
Vergeet niet fikse korting te scoren door te beoordelen.

 

LAAT EEN ZWEEM VAN ONVERGETELIJKE ZWOELE GEUREN ACHTER 

door 3 heren in verschillende leeftijden unaniem verkozen als meest SEXY dames geur uit het huidige assortiment. Deze nieuwe geur is FRIS maar WARM en VROUWELIJK & ZWOEL. en verkrijgbaar in 


PURE 50ML
en als sample 1,4ml

Ben jij het met ze eens?

De reden dat ik deze  Parfums wél kan gebruiken. 

14 DAGEN RETOUR RECHT BIJ ONGEOPENDE VERPAKKING VAN PRODUCT.

staat uw product nog niet op deze site, dan kunt u het bestellen via:
klantenservice@parfumerie-home.nl  of  app naar  (+31) 0612495719

en vermeld product nummer of naam. Adres, telefoonnummer en e-mailadres. Betalen kan via tikkie of maak het bedrag incl. verzendkosten over op NL71 KNAB 0259 9780 27  t.n.v. Parfumerie@Home, Heemskerk.

De verzendkosten in NL zijn gratis bij een bestelling v.a. € 50,-   anders €6,95 voor pakketpost,  tot 10 KG.

Parfumerie@Home is onderdeel van Thuisparfumerie - Haarlem  KvK 70636613